vrijdag 29 december 2017

jarig geweest

2 weken geleden was ik jarig en ben toen weer schandalig verwend door Hennie en Patricia Zulke leuke kado's.
Het waren er weer teveel om op 1 foto te zetten

 Bij de kado's zat ook een heel leuk pakketje, ik had ém gezien op de beurs in nieuwegein en heb ém dus gekregen voor m'n verjaardag. Ben er ook gelijk aan begonnen en hij is al af
Zo is het quiltje geworden, vind de stoffen geweldig. Heb voor het eerst een quiltje helemaal gemaakt op het machine de harten met paper piecing, en dat vind 1k ook wel erg leuk om te doen. En in 2 weken tijd een quiltje in elkaar, dat is voor mij een record. Nu tuurlijk nog wel doorquilten, maar eerst nog shoppen voor een achterkant stofje. Het quiltje is groter dan ik had verwacht, had niet eens gekeken hoe groot ie zo worden maar hij is is iets van 65 bij 78 cm een leuke maat om aan de muur te hangen.

het sneeuwt hier nu behoorlijk , maar wel natte sneeuw, niet die laag sneeuw die we een tijdje terug heddaen, was wel erg mooi, maar dit soort sneeuw die we vandaag hebben, die verdwijnt zo gauw het op de grond, vind ik prima. De boodschappen voor oudejaars avond zijn al binnen dus tijd om lapjes erbij te pakken en luisteren naar de top 2000 op de radio.

6 opmerkingen:

Ineke zei

Nog van harte gefeliciteerd!Wat een schattig quiltje is het geworden.
Fijne jaarwisseling

Mrs. Sutherland zei

Nog gefeliciteerd! Fijn om zo verwend te worden door je vriendinnen. Je machinequiltje is leuk geworden. Ik wens je een goede jaarwisseling en ga weer even net als jij genieten van de radio.
Groet, Mar

Hennie Hogendoorn zei

het quiltje is erg leuk geworden ,leuke kleuren ook .

piseth san zei

I enjoyed over read your blog post.
Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
ดูหนังออนไลน์

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة صيانة مكيفات بالخبر
شركة تنظيف مطابخ بالخبر

الرحمه للتنظيف zei


شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف