zaterdag 7 november 2015

De aankomende 2 weken heb ik vakantie, m'n eerste vak. dag ging richting Nunspeet, en wat doe je dan als je daar toch in de buurt ben....stofjes uitzoeken, heb wel wat stofjes gevonden, wat stofjes voor de trick or treat mandjes en en stofje voor de dear jane.

Het was zo lekker weer en de bomen zijn nu zo mooi, dus verder gereden richting Epe , even langs de Country store, niks gekocht maar wel leuk om er even te kijken.

Daarvandaan is het maar een klein stukje rijden naar de Ossestal, het was zo lekker weer en de bomen zijn zo mooi, daarom daar een prachtige boswandeling gemaakt.Helaas geen echte wilde zwijnen gezien
Na de wandeling toch wel trek gekregen en zijn we wat gaan eten, de ouderwetse ossestal pannekoek, wij komen hier al heel lang, voor deze nieuwe ossestal stond op deze plaats een rietgedekte ossestal, helaas is die jaren geleden afgebrandt , 2 x zelfs daarom nu een ossenstal zonder riet, maar toen hadden ze een pannekoek een kruimel laag erbovenop, erg lekker, en die hebben ze nu weer, niet helemaal hetzelde maar ook erg lekker, we hebben we ieders een helft genomen, want ze zijn nogal machtig.
Het was weer een prachtige, 1 ste vakantie dag

Fijn weekend.

1 opmerking:

Anoniem zei

Have a wonderful holiday. The Country Store shop looks like a lovely shop.