zondag 6 maart 2011

luie zondag

Vandaag ben ik een luie zondag aan het houden, en floris doet gezellig met me mee. Heb wel Bath stitchery afgemaakt, kan die aan de badkamer deur.
Ik heb dit boek al meerdere malen in m'n hand gehad, doorgebladerd en weer terug gelegd, maar nu heb ik ' em dan toch maar gekocht, donderdag bij bep besteld en gisteren was ie binnen. Wat is het toch een leukerd, maar helaas tuurlijk niet genoeg stof in huis, voor blok 1 heb je al een aardig stukje achtergrond stof voor nodig, dus moet even geduld hebben tot ik kan gaan stof shoppen.
Heb ook gisteren de nieuwe landleven gekocht, en tussen alles door, ook de reiziger er weer bij gepakt, zo lekker boek, ik denk dat dit de 7 e keer, of mischien wel meer keer is dat ik ' em lees.


                                             Fijne zondag.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is een heel mooi boek.ik ben ook met de mysteryquilt begonnen,het zijn wel grote afmetingen ,ik denk er over om er kleine quiltjes van te maken.
Eerst maar eens oefenen met appliceren. Ik heb trouwens Veronique ontmoet op de beurs in feb in Parijs[ reis met Tammy] dat was geweldig zo veel mooie handwerken ge zien ,en ook de mystery in het echt.
groetjes Corrie