vrijdag 17 december 2010

verjaardagsfeestje

Omdat ik zondag jarig ben, wilde ik iets leuks gaan doen met 2 vriendinnen, dus woensdag de auto ingepakt en op weg gegaan naar beekbergen, daar zaten we in een huisje. Dagen van te voren al alle weersite' s bekeken, ik vindt het namelijk ontzettend eng om met sneeuw auto te rijden. Maar gelukkig was er woensdag niks aan de hand. We zijn naar brummen, doesburg en eerbeek geweest, in alle 3 de dorpen zitten leuke winkeltjes.
Donderdag zijn we met de taxi, ze gaven veel sneeuw op, naar bep, waar we zo gezellige dag hebben gehad, we zijn met een quiltje begonnen, heb ' em nog lang niet af, het was veel te leuk om de verhalen van de andere dames te horen. De beroemde kat Truffel eens gezien, wat een pracht dier is dat.  Kon het niet laten weer te kopen, een patroon met stof voor een tafelkleed, dat ga ik er dan van maken.
We wilde weer terug gaan met de taxi, maar hele aardige dames hebben ons bij het huisje afgezet.
S' avonds heb ik wel heel veel kadootjes mogen uitpakken,er kwam echt geen eind aan. Dus nogmaals Heel erg bedankt voor de hele leuke spulletjes.
Ze hdden ook het huisje versierd.
En toen brak de dag van vandaag aan, we moesten echt naar huis met al die sneeuw, normaal is het 1 uur en 20 minuten ongeveer, nu heb ik 4 uur over gedaan, en dat stuur is zowat fijn geknepen, getsie wat is dat toch eng, maar wel weer een ervaring rijker.


Het waren weer zulke leuke dagen.

2 opmerkingen:

hennie zei

het zijn erge leuke fotos geworden
hoor.

Anoniem zei

leuk om de foto's te zien. Het was gezellig met jullie.
Gelukkig zijn jullie goed thuis gekomen.
gr marion