dinsdag 27 oktober 2015

Fietsen

Wat een prachtige dag vandaag, daar moest van genoten worden, Dus op naar landgoed Marienwaerd , fiets mee, en vanaf daar met de fiets tussendoor naar Culemburg, over de dijk langs de lek. zo leuk daar, prachtige boederijtjes gezien,









 honderde ganzen die zich aan het verzamelen zijn , en wat een gegak





. Koeien die liggen te genieten van een grassprietjes,
 En hele mooie herfst kleuren.

Het is dit jaar wel een hele mooie herfst, echt genieten zo.

zondag 11 oktober 2015

Mooie dagen

Het was vrijdag de dag van de handwerkbeurs in Rijswijk, En het is altijd koffie tijd als we aankomen, dus eerst iets lekkers met koffie.
 Niet zo heel veel kraampjes, maar genoeg te zien en te koop. Heb wat lapjes voor mijn Jane gekocht. En gelijk al een lapje gebruikt daarvoor.
Er hingen mooie quilts bij de tentoonstelling




Zaterdag was het zo mooi weer, met m'n vader de fietsen op de auto gezet heb en richting gelderland gegaan, gefietst langs de tongerse heide, de elspeeter heide, tuurlijk is de hei al uitgebloeidt maar het is daar zo mooi dat  dat niet zo uitmaakt, nu is er genoeg ander moois te zien. 


De herder laat z'n schapen de heide velden begrazen, de kudde heeft de schaapskooi in elspeet en elke dag worden ze daarvandaan naar de heide gebracht. 
Dat waren weer 2 mooie dagen, vandaag was ook een mooie dag, bezig geweest met lapjes. maar even nog geen foto gemaakt van de dear jane blokjes die ik zover heb, 
Fijne avond.