zondag 20 juli 2014

picknick

Een fijne zondagmiddag in de tuin, en waarom dan er geen picknick van maken, een quilt op het gras, lekkers te eten, bloemenweide thee, een goed boek, en een lapje bij de hand om de nodige steekjes te kunnen zetten. Genieten.














Fijne zondag nog

dinsdag 15 juli 2014

Freubel daagje

Zo leuk daagje gehad vandaag.  Samen met Patricia naar Hennie geweest op de volkstuin. Het was niet het mooie zomerse weer, dat ik dacht dat het zou worden worden, maar vanmiddag toch nog buiten in het zonnetje kunnen zitten.









 En het was heel gezellig, lapjes op tafel , lekkers erbij. Zalig even zo'n daagje tussendoor.




Heb er weer wat mandjes bij gemaakt, over de helft dus nu gaat het opschieten.
Ben ook weer aan het breien, heb nog nooit en kabel gebreid, en ben nu voor een herfst tilda in de maak een vest/trui aan het maken. Dat breien wordt ook nog verslavend.

zaterdag 5 juli 2014

Keltische midzomer

We zijn gisteren richting groningen gereden, we hebben onderweg een aantal stops gemaakt, o.a bij Fat quaters bij Culemborg, heel leuk winkeltje, gastvrij ontvangen met lekkere koffie, wat stofjes gekocht, even genoten van de omgeving,









 en toen verder naar de volgende stop, de boerengoed theetuin in oldenbroek,, weer aan de koffie met lekkers. Vandaar door Rouveen en Staphorst gereden, wat leuk daar, wat dames in klederdracht gezien, geen foto kunnen maken.  Vandaar langs Borger maar toen werd het tijd toch eens naar nieuweschans te gaan want het festival begon om 16.00.





 Het waren leuke bands, kampvuren, gezellige sfeer.
Vandaag en morgen nog zo'n leuke festival dag met muziek, dus wij genieten nog even verder.
Fijn weekend.